Qui som

Qui som

Som un equip de persones que volem donar veu al poble, fent una ràdio de proximitat i oberta a les persones, entitats i a tot el teixit associatiu d’avinyó amb esperit de servei i comunicació.

Història

Ràdio Avinyó FM es va inaugurar el 19 de setembre del 1981, coincidint amb la Festa Major del poble. Aquesta estava ubicada en un local del segon pis de l’Ajuntament d’Avinyó.

L’emissora del nord del Bages va començar amb una petita taula de so de la marca “sales kit”, dos tocadiscos, dos micros, uns auriculars i un radiocasste. Era una ràdio petita i modesta que de mica en mica va anar creixent a partir de l’empenta, involucració i participació de la gent del poble.

En aquells anys, la ràdio es va convertir en un referent cultural pel poble d’Avinyó, organitzant festes com ara desfilades de models, concerts, festes d’estiu, i les edicions de la fira de primavera. L’any 2000 l’entitat de Ràdio Avinyó es va dissoldre fins a l’any 2018 que es van reaprendre les emissions.

A dia d’avui, Ràdio Avinyó té un local al carrer Major, a l’edifici del casal de joves “El Refugi”, des d’allà es duen a terme les emissions setmanals.